About

Dette er et eksempel på en WordPress side. Egentlig er denne opprettet som en informasjonsblogg for korets medlemmer. Tanken var å gi direkte informasjon, inklusive bilder, omkring aktiviteten i koret og hendelser relatert til korlivet. Kanskje er det også mulig å nå ut til også dem som kan tenke seg å synge i mannskor – dermed blir det en slags markedsføringsside for MMM. Om dette vil fungere er jo en annen ting.

Så dermed: Velkommen til denne bloggen. Dette blir dermed det første innlegget i informasjons-bloggen til Madlamark Menighets Mannskor (MMM), vi får holde oss til forkortelsen heretter siden en nesten må ta god sats for å få med seg det fulle navnet!   

Så nå er det bare å starte skrivingen! Tanken er at via denne siden skal medlemmene – og selvsagt dem som kommer innom- få informasjon om hva som foregår i koret, øvingsprogram, opptredener, litt historie og kanskje historier, kontaktadresser, og kanskje kan vi benytte bloggen i korets rekrutteringsarbeid. Og – selvsagt – dette er ikke ment som enveis-kommunikasjon. Det legges opp til to-veis. Her er alle muligheter for deg som leser til, enten å ta direkte kontakt med styret eller korets medlemmer. Du kan også skrive inn en kommentar direkte knyttet til det enkelte oppslag i bloggen. Du kan velge om du vil se det på trykk i bloggen eller ikke. Ønsker du å si noe til en enkeltpost klikker du bare på post-tittelen. Da kommer kommentar-ruten opp og det er bare å skrive i vei.

Det vil være mulig å legge inn flere slike informasjonssider som denne, eventuelt sub-sider. WordPress vil takle det meste.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s